Вхiд на сайт
Авторизацiя

На приціл закарпатського поліцейського потрапив... вовк (ФОТО)

Спочатку на сполох забили мешканці верховинського села Верхній Бистрий Міжгірського району Закарпаття, котрим надокучили вовки. Тож лісова охорона тутешнього лісництва влаштувала облаву на сіроманців.
На приціл закарпатського поліцейського потрапив... вовк (ФОТО)

До їхньої групи долучився і 35-річний капітан Міжгірського відділення Національної поліції Іван Іваниш. Саме йому вдалося влучним пострілом підкосити хижака, який виявився здоровенним — важив шістдеся кілограмів (на знімку). Щоправда, два його «побратими» втекли.
На приціл закарпатського поліцейського потрапив... вовк (ФОТО)

Фото надане автором

Мисливці зі стажем кажуть, що вполювати вовка дуже складно, бо він обережний і надто кмітливий. Буває, що безрезультатно завершуються тижневі мисливські вояжі хащами.

Останніми роками значно побільшало вовків у лісах Міжгірщини, — розповідає активний автор «Голосу України» журналіст Василь Пилипчинець, котрий пише на цю тему чотири десятиліття. — Зростання чисельності пов’язане і з тим, що тепер мало хто займається відстрілом хижаків. А колись навіть преміювали за вбитого звіра. Тож вовки розплодилися і знахабніли: нападають на обійстя горян де нищать худобу, заїдаючи навіть собак, які прив’язані біля хати. Можуть нападати на дітей і дорослих. Тож мисливцям, лісівникам і поліції додалося роботи
На приціл закарпатського поліцейського потрапив... вовк (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: