Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді поліція затримала грабіжника, котрий пограбував жінку

В Ужгороді поліція затримала грабіжника, котрий пограбував жінкуВ одному з готелів м.Ужгорода 20-річний перечинець відібрав від своєї знайомої гроші, мобільний телефон і дублянку. Грабіжника оперативно затримала поліція, за даним фактом розпочато слідство. Викрадене майно повернуто потерпілій.

18 листопада із заявою в поліцію м.Ужгорода звернулася жителька міста. Заявниця повідомила про те, що під час перебування в одному з готелів міста її пограбував знайомий з виду хлопець.

Як встановили поліцейські, від потерпілої відібрали гроші в сумі 50 євро, 100 доларів, 800 гривень, а також дублянку й мобільний телефон.

Грабіжника затримали «за гарячими слідами» працівники кримінальної поліції та патрульні. З’ясувалося, що жінку пограбував 20-річний житель Перечинського району. Останній зізнався у скоєному, речові докази вилучено й повернуто власниці.

За фактом грабежу (ст.186 Кримінального кодексу України) поліція розпочала кримінальне провадження. Вирішується питання про обрання грабіжнику міри запобіжного заходу.

Відділ комунікації
поліції Закарпатської області



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: