Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті правоохоронці купили 10 мл опіуму (ФОТО)

У Мукачеві правоохоронці провели оперативну закупку та задокументували збут опіуму. За продаж наркотику 46-річному чоловіку загрожує до 8 років ув’язнення

На Закарпатті правоохоронці купили 10 мл опіуму (ФОТО)


Працівники кримінальної поліції Мукачева отримали оперативну інформацію про те, що 46-річний мешканець Мукачева займається збутом наркотиків на території міста.

Сьогодні, 17 листопада, правоохоронці провели оперативну закупку та задокументували збут наркотичної речовини – опіуму. Мукачівець продав близько 10 мл концентрату опіуму за 400 гривень.

Правоохоронці з'ясували, що чоловік вживає наркотики і вже мав судимість за продаж цих речовин. Про походження опіуму мукачівець говорити відмовився.

Наркотичну речовину вилучено та направлено на експертизу. Чоловіка буде затримано в порядку статті 208 КПК України, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України(незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Наразі правоохоронці встановлюють канали надходження наркотичної речовини затриманому. Санкція статті, яку слідчі інкримінують останньому, передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

На Закарпатті правоохоронці купили 10 мл опіуму (ФОТО)
На Закарпатті правоохоронці купили 10 мл опіуму (ФОТО)






Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: