Вхiд на сайт
Авторизацiя

Полісмени повернули батькам неповнолітню втікачку із Закарпаття

15-річна мукачівка вирішила поїхати до товариша у Кривий Ріг без дозволу батьків. Спільними зусиллями поліцейських дівчину повернули додому.

Полісмени повернули батькам неповнолітню втікачку із Закарпаття


Вчора, 16 листопада, до поліції звернулася жителька Мукачева та повідомила, що її 15-річна донька зникла. Заявниця розповіла, що дівчина сіла на потяг та поїхала у невідомому напрямку.

Інспектори ювенальної превенції Мукачівського відділу поліції та Головного управління Національної поліції в Закарпатській області одразу повідомили про даний факт львівським правоохоронцям. Вже за півгодини дівчину вдалося перехопити на залізничному вокзалі у Львові. Як повідомляють правоохоронці, неповнолітня намагалася потрапити до міста Кривий Ріг Дніпропетровської області, де живе її товариш.

Дитину вже повернуто матері, правоохоронці проведуть обстеження сім’ї та з’ясують всі обставини втечі дівчини.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: