Вхiд на сайт
Авторизацiя

Доба в АТО: бойовики били з мінометів і гранатометів

Доба в АТО: бойовики били з мінометів і гранатометів
За минулу добу в зоні АТО бойовики 37 відкривали вогонь в бік українських позицій. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на сторінці в Facebook. На Маріупольському напрямку було зафіксовано 24 обстріли.

В районі Бердянського і Широкиного бойовики двічі використовували 152 міліметрові гармати. З мінометів різних калібрів, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї терористи обстрілювали Гнутове, Мар'їнку, Водяне, Широкино, Новотроїцьке, Павлопіль. Новотроїцьке, Павлопіль і Мар'їнку також обстрілював і снайпер.

На Луганському напрямку бойовики неодноразово відкривали вогонь з мінометів по Новозванівці. З озброєння менших калібрів сепаратисти обстріляли Сизе, Шарів Кут і Новоолександрівку.

На Донецькому напрямку бойовики вели вогонь по Новгородському, Авдіївці і Луганському.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: