Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді поновили на роботі скандального маршрутчика, який напав на студента (ВІДЕО)

Насварили і повернули на роботу - скандальний водій, якого звинуватили у нанесенні тілесних ушкоджень 15-річному хлопцю, знову працює на тому ж, 22-му маршруті.

В Ужгороді поновили на роботі скандального маршрутчика, який напав на студента (ВІДЕО)


Скандальний водій і далі працює? Водій маршрутки, якого обвинувачували у хамстві та нанесенні тілесних ушкоджень юнаку-пасажиру, і далі працює на тому ж, 22-му, маршруті.

Інцидент стався у вересні – водій вийшов з автобусу і схопив за шию 15-річного студента, рідні написали заяву в поліцію та мерію.

В АТП кажуть, - після скандалу водія відсторонили, винесли догану та відправили у відпустку на час з’ясування обставин. Але за два місяці правоохоронці до транспортного підприємства не зверталися, каже керівник. Чоловіка повернули до роботи. Детальніше у сюжеті "21 Каналу":




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: