Вхiд на сайт
Авторизацiя

Стало відомо, як фестивалитиме і чим буде дивувати Закарпаття туристів у 2017 році ( ПЛАН ЗАХОДІВ)

Стало відомо, як фестивалитиме і чим буде дивувати Закарпаття туристів у 2017 році ( ПЛАН ЗАХОДІВ)На виконання заходів Програми розвитку туризму та курортів у Закарпатській області на 2016-2020 роки та з метою своєчасного інформування гостей та мешканців області про проведення культурно-масових заходів, вперше в області затверджено розпорядження голови облдержадміністрації ,,Про план проведення туристичних заходів Закарпатської області на 2017 рік та виготовлення довідника ,,Календар туристичних подій Закарпаття на 2017 рік”.

Відповідно до зазначеного розпорядження райдержадміністраціям, міськвиконкомам, громадським організаціям та іншим організаторам культурно-масових дійств, рекомендовано дотримуватись зазначеного плану туристичних заходів. Окрім цього, розпорядженням передбачається підготовка та друк довідника, де буде зазначений план туристичних подій на 2017 рік. На разі довідник у стадії розробки.

Із календарем туристичних подій Ви можете ознайомитись ТУТ


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: