Вхiд на сайт
Авторизацiя

Типові проблеми з пластиковими вікнами та секрети їх вирішення

Типові проблеми з пластиковими вікнами та секрети їх вирішення«Завдяки своїм позитивним властивостям та помірній ціні металопластикові вікна заслужено заполонили домівки українців. Однак у процесі їх експлуатації можуть виникати певні проблеми, які пов’язані з неакуратним поводженням і відсутністю регулярного догляду за вікнами, неякісним монтажем чи браком виробника» – розповідає менеджер з продажу Ганич Світлана.

Тож перейдемо до розгляду цих проблем та шляхів їх вирішення.

Запотівання вікна, поява цвілі
Типові проблеми з пластиковими вікнами та секрети їх вирішення


Неправильний вибір класу теплопровідності вікна, підвищена вологість чи недостатня температура у приміщенні – причин для цих негативних факторів може бути багато.

Врахувати усі нюанси варто уже при виборі вікна – можливо варто обрати більш «тепле» вікно, яке відповідатиме Вашим вимогам та регіональним особливостям клімату. У цьому Вам можуть допомогти офіс-менеджери компанії «Nобілекс» та спеціалісти,, які роблять заміри.

Не варто забувати і про систему вентиляції у приміщені. Звичайне провітрювання не тільки зменшить ризик появи грибка, але й слугуватиме профілактикою багатьох небезпечних хвороб.

Також конденсат на вікнах може виникати через широкі підвіконня, які заважають теплому повітрю обдувати вікна, погану теплоізоляцію приміщень, кімнатні квіти та щойно зроблений ремонт – нові будівельні матеріали теж виділяють вологу.

Окрім того, у профілі передбачено водовідвідні канали, тож час від часу їх треба прочищати від бруду.

Типові проблеми з пластиковими вікнами та секрети їх вирішенняПроблеми з ручкою

З часом ручка може втрачати свою функціональність: вікно не відкривається, не можливо його щільно закрити, або ж чути характерні скрипи. Перш за все, потрібно розуміти, що для відкриття/закриття вікна не повинна застосовуватися надмірна сила - треба знайти проблему і намагатися її якнайшвидше вирішити.

Серед можливих причин поломки – неякісна установлена фурнітура, неправильне її регулювання чи відсутність змазки.

Слід пам’ятати, що вікна потребують догляду та системного змащування потрібних елементів, завдяки чому можна уникнути цілого ряду проблем. У інших випадках варто довірити усунення проблеми професіоналам.

Типові проблеми з пластиковими вікнами та секрети їх вирішенняСтулка чіпляє раму і виникають проблеми при закритті вікна

Це може трапитися через неправильне регулювання фурнітури, деформації стулки чи порушення при встановленні рами віконного блоку. І якщо першу проблему усунути доволі легко, то дві інші – надзвичайно важко та затратно.

Саме тому, довіряйте виготовлення і встановлення вікон тільки надійним компаніям з відповідним досвідом. Окрім того, обов’язково заключіть договір з надавачами послуг та перевірте наявність гарантійного обслуговування.

До прикладу, лідер з виробництва пластикових вікон на Закарпатті - завод «Nобілекс» надає гарантію на усі вироби строком на 10 років, а зручна мережа офісів дає можливість оперативно реагувати на можливі проблеми.

Типові проблеми з пластиковими вікнами та секрети їх вирішенняПластикові профілі пожовкли

Експерти пояснюють, що жовтіють усі матеріали із ПВХ, однак в залежності від їх якості це може статися через 30-40 років, або ж через 3-4 роки. Звідси висновок – не купуйте найдешевше і багато проблем відпадуть автоматично.

Однак, навіть якщо це сталося і Ваші вікна втратили колишню привабливість - не впадайте у відчай. Профілі можна обклеїти самоклейною плівкою, або ж пофарбувати спеціальними фарбами для пластику, які зараз представлені на ринку на будь-який смак.

Дує з вікна
Типові проблеми з пластиковими вікнами та секрети їх вирішення

Частіше всього цю проблему пов’язують з порушенням властивостей гумових ущільнювачів. Замінити їх не важко, а в деяких випадках допоможе і звичайне регулювання фурнітури.

Однак такий ефект може відслідковуватися і при похибках у встановленні вікна. В такому разі усунення проблеми буде потребувати залучення спеціалістів та проведення великого об’єму робіт.

Додаткову інформацію Ви завжди можете отримати на офіційному сайті ТМ «Nобілекс», або ж звертайтеся до мережі офісів компанії у Закарпатті та інших регіонах Західної України.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: