Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Україні заблокували один з найбільших файлообмінників (ВІДЕО)

Українська кіберполіція припинила роботу одного з найбільших файлообмінників – ресурсу fs.to. Про це повідомив глава кіберполіції Сергій Демедюк.

В Україні заблокували один з найбільших файлообмінників (ВІДЕО)


За його словами, кримінальне провадження розпочали після звернення правовласників-учасників Американської асоціації кінокомпаній (Motion Picture Association of America) і ряду українських правовласників, щодо порушення ресурсом авторських і суміжних прав.

У fs.to вилучили обладнання, а також провели обшуки в офісних приміщеннях, дата-центрах і квартирах фігурантів кримінального провадження.

За інформацією поліції, до створення ресурсу були причетні близько 19 людей. Саме вони адміністрували, підтримували і наповнювали сайт.



"Проведені експертизи підтвердили збиток правовласникам в розмірі близько 5 мільйонів гривень", – наголошується в повідомленні на сайті Нацполіції.

Розслідування у справі триває, передає "24 Канал".



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: