Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Мукачеві у 12-річної дівчинки вкрали велосипед (ФОТО)

Дільничні офіцери Мукачівського відділу поліції оперативно затримали трьох осіб, які викрали у 12-річної дівчини велосипед та продали його

В Мукачеві у 12-річної дівчинки вкрали велосипед (ФОТО)


До поліції Мукачева звернувся батько 12-річної дівчини і повідомив, що у його доньки невідомі викрали велосипед. Дівчина повертаючись зі школи зайшла до церкви, а велосипед та шкільний ранець залишила у дворі храму, а коли вже вийшла то побачила, що ні велосипеду, ані ранцю нема.

В ході оперативно-розшукових заходів дільничні співробітники поліції Мукачева опрацювали відео з камер спостереження, знайшли викрадачів та доставили їх до відділу поліції.

Ті зізналися та розповіли, що велосипед продали на ринку, а за виручені гроші одразу ж купили алкогольні напої. Особи, які скоїли крадіжку, неодноразово судимі за майнові злочини.

В ході пошуку правоохоронці знайшли покупця та вилучили в нього велосипед.

За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження, тривають слідчі дії, повідомив відділ комунікації поліції Закарпатської області.

В Мукачеві у 12-річної дівчинки вкрали велосипед (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: