Вхiд на сайт
Авторизацiя

По засипаній снігом Західній Україні вдарять 19-градусні морози

По засипаній снігом Західній Україні вдарять 19-градусні морози
Слідом за негодою йде ще одне випробування. Прихід зими став стихійним лихом майже в усіх областях України. Негода заблокувала машини на трасах, знеструмила села та паралізувала роботу залізниці та летовищ, - повідомляє ТСН.

На Івано-Франківщині мело цілий день і ніч. Дорога з Городенки на Тернопільщину стала найпроблемнішою в області. Вона досі небезпечна для водіїв, бо вся в снігових переметах - рух нею перекриває поліція.

"Техніка проїжджає, наші автогрейдери, і зразу за ними замітає. Так наша робота зводиться нанівець", - каже головний інженер Городенківської філії облавтодору Юрій Сидорак.

На маршрути не вийшло чимало міжміських автобусів. Люди були змушені по кілька кілометрів годинами йти через перемети на роботу.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: