Вхiд на сайт
Авторизацiя

Мукачівець незаконно заволодів коштами на суму 180 тисяч гривень

Мукачівець незаконно заволодів коштами на суму 180 тисяч гривень
Ошуканими залишилися 14 осіб, серед яких не тільки закарпатці, а й мешканці інших областей. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

39-річний мукачівець під приводом влаштування на роботу за кордон ошукав 14 громадян на загальну суму 180 тисяч гривень. Поліція за всіма фактами проводить розслідування. Суд обрав для шахрая запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

У квітні цього року до Мукачівського відділу поліції із заявою звернувся 34-річний місцевий мешканець. Чоловік повідомив, що на початку січня 39-річний мукачівець взяв в заявника гроші, начебто за працевлаштування в Швеції. Однак, обіцянки чоловік не виконав та грошей не повернув.

В ході досудового розслідування працівники поліції дізналися, що впродовж декількох місяців 39-річний мукачівець привласнив собі грошові кошти ще й інших громадян, яким також обіцяв працевлаштування за кордоном. Зрозуміло, що жодних документів він не виготовляв та грошей не повернув.

-За попередніми даними злочинець ошукав 14 громадян, серед них є мукачівці, а також мешканці міст Суми, Чернівці, Черкаси та Київ. Внаслідок таких шахрайських дій мукачівець незаконно заволодів коштами на загальну суму 180 тисяч гривень,- коментує старший слідчий Мукачівського відділу поліції Артур Черенков, який проводить досудове розслідування по даних фактах.

Наразі поліція розпочала кримінальне провадження за ч.1 та 2 статті 190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Щодо підозрюваного суд обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Розслідування триває і надалі.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: