Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Мукачеві поліцейські вилучили опіум у 24-річної жительки міста

Слідчі Мукачівського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за фактом виявлення у 24-річної мешканки Мукачева наркотичної речовини, схожої на опіум

У Мукачеві поліцейські вилучили опіум у 24-річної жительки міста


Співробітники кримінальної поліції м.Мукачева в ході відпрацювання міста у центрі помітили підозрілу жінку. Побачивши поліцію, та спробувала втекти. Правоохоронці запросили жінку до відділу поліції, де встановили її особу. Як з’ясувалося, ця 24-річна мукачівка вже має судимість за скоєння майнових злочинів.

У кишені куртки жінки співробітники поліції виявили медичний шприц із коричневою рідиною, схожою на опіум. Походження цієї речовини мукачівка не змогла пояснити правоохоронцям.

Вилучена речовина направлена на експертизу. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України (Зберігання наркотиків). Триває розслідування.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: