Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді поліція спіймала "гаражного" крадія

35-річний житель Ужгородського району вже має судимість за скоєння крадіжок. І от знову попався. Він залазив вночі в м.Ужгороді в чужі гаражі й забирав усе цінне, що можна продати. На цьому й попався поліції

В Ужгороді поліція спіймала "гаражного" крадія


Зранку 12 листопада в поліцію м.Ужгорода надійшло повідомлення від жителя міста про те, що невідомі зловмисники обікрали його гараж на вул.Джамбула.

Як зясувалося, крадій проник у гараж шляхом віджиму вікна. Його здобиччю стали 4 колеса до автомобіля «Мерседес» вартістю 2000 гривень.

«Гаражного» злодія затримали «за гарячими слідами» працівники кримінальної поліції міста спільно з патрульними. Як з’ясувалося, в чужий гараж заліз 35-річний житель с.Холмок Ужгородського району. Чоловік уже має судимість за скоєння крадіжок.

Речовий доказ – крадені колеса поліція вилучила й поверне потерпілому. А в ході слідства з’ясувалося, що на рахунку затриманого ще один аналогічний злочин. День перед тим він обікрав гаражне приміщення на вул.Жемайте в м.Ужгороді. Там він викрав надувний гумовий човен із веслами.

За даними фактами поліція розпочала кримінальні провадження. Вирішується питання про обрання фігуранту справи міри запобіжного заходу. В ході слідства буде перевірено можливу причетність затриманого до скоєння інших злочинів, повідомив відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: