Вхiд на сайт
Авторизацiя

"Все Закарпаття читає дітям": на малечу чекають книжкові подарунки та сувеніри

"Все Закарпаття читає дітям": на малечу чекають книжкові подарунки та сувеніри
Управління культури Закарпатської обласної державної адміністрації повідомляє, що 15 листопада, у рамках проекту "Все Закарпаття читає дітям" відбудеться зустріч у приміщенні обласної філії НТКУ "Закарпатська регіональна дирекція" ("Тиса-1").

Захід також приурочать до Всеукраїнського дня працівників радіо, телебачення та зв’язку.

Крайовий соціокультурний проект, нагадаємо, стартував цьогоріч у рамках всеукраїнського "Вся Україна читає дітям" – з ініціативи представника Центру дослідження літератури для дітей та юнацтва на Закарпатті, письменниці Галини Малик і за підтримки управління культури Закарпатської облдержадміністрації.

Метою проекту є пропагування однієї з найкорисніших для дітей (і не лише) звичок – читання – вустами відомих представників різних професій. Цього разу читатиме телевізійник, ба більше – людина, яку сміливо можна назвати обличчям закарпатського телебачення!

Слухачами ж стануть майже 70 ужгородських школярів. Окрім знайомства з проектом і його представниками, традиційної читальної частини, на дітей також чекають книжкові подарунки та сувеніри від управління культури, а ще – пізнавальна екскурсія до студій і музею телерадіокомпанії.

Початок об 11.00.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: