Вхiд на сайт
Авторизацiя

Через протести прикордонники радять оминати пункт пропуску «Рава-Руська»

Через протести прикордонники радять оминати пункт пропуску «Рава-Руська»
Через перекриття дороги протестувальниками Державна прикордонна служба рекомендує об'їжджати пункт пропуску «Рава-Руська». Близько 16:00 там розпочалася акція протесту власників автомобілів з іноземною реєстрацією.

«Протестуючі проводять свою акцію на пішохідному переході за триста метрів від пункту пропуску, що спричиняє деякі труднощі для вільного проїзду транспортних засобів. Через такі дії активістів, звертаємося до громадян та рекомендуємо під час планування поїздок з подальшим перетином кордону обирати собі маршрути через інші пункту пропуску», – йдеться у повідомленні Держприкордонслужби.

Сьогодні, 12 листопада, через аналогічні акції протестів також заблокували пункти пропуску «Ужгород» (на кордоні зі Словаччиною) та «Солотвино» (на кордоні з Румунією).

У такий спосіб власники авто з іноземною реєстрацією добиваються збільшення терміну транзитного перебування автомобіля з іноземною реєстрацією в Україні. Зараз українці, які купили авто в ЄС і не змінили реєстрацію, повинні перетинати кордон кожні п’ять днів.

Водночас станом на 15:00 перед Равою-Руською, за даними прикордонників, утворилася черга з 200 автомобілів.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: