Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Мукачівщині продовжують активно боротися з наркоманією

На Мукачівщині продовжують активно боротися з наркоманією
Вчора, 10 листопада, в адмінбудівлі Мукачівської райдержадміністрації відбулася нарада, на якій обговорювали колективне звернення громади села Великі Лучки. Місцеві мешканці повідомляють про випадки незаконного обігу наркотичних речовин на території села.

Здебільшого фігурують у таких справах молоді люди, тому громада стурбована цим питанням.

До обговорення та вирішення цієї проблеми звичайно ж залучились керівництво місцевої поліції та представники влади.

Керівник Мукачівського районного відділення поліції, Олександр Боднарчук, розповів присутнім про пророблену правоохоронцями роботу в цьому напрямку. Зокрема, на території вказаного села в окремих мешканців було проведено ряд обшуків, під час яких виявляли їхню причетність до наркозлочинності. Також, ряд кримінальних проваджень, що стосувалися незаконного обігу наркотиків, з обвинувальними актами вже направлено до суду.

Наразі працівники поліції проводять відпрацювання, які здебільшого спрямовані на профілактику цієї проблеми, адже про неї говорять у всьому світі, і боротися з нею потрібно спільними зусиллями.

Сільський голова Великих Лучок, Ярослав Чопа, зазначив, що вище згадані поліцейські відпрацювання таки дають позитивні результати. Спостерігається рух у бік покращення стану цієї проблеми на території села.

Відділ комунікаціїполіції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: