Вхiд на сайт
Авторизацiя

Порошенко написав листа керівництву "Ощадбанку" через комісії на оплату комуналки

Порошенко написав листа керівництву "Ощадбанку" через комісії на оплату комуналкиГлава держави закликав банк невідкладно вжити заходів для опрацювання питання про скасування цього рішення.

Президент України Петро Порошенко закликав керівництво "Ощадбанку" скасувати рішення про стягнення комісії за оплату комунальних послуг. Про це йдеться в листі Порошенко до голови правління публічного акціонерного товариства "Державний ощадний банк України" Андрію Пишному, передає прес-служба глави держави.

Порошенко зазначив, що керівництвом "Ощадбанку" прийнято рішення про встановлення з 1 грудня 2016 року комісійної винагороди за оплату комунальних послуг.

Президент наголосив на необхідності невідкладно вжити заходів для опрацювання питання про скасування зазначеного рішення.
Як повідомлялося, 9 листопада в "Ощадбанку" заявили, що з 1 грудня буде скасовано безкоштовний прийом платежів з оплати житлово-комунальних послуг.

Тариф за один платіж в касі установ АТ "Ощадбанк" складе 3 грн.


Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: