Вхiд на сайт
Авторизацiя

Держпідприємствам можуть заборонити працювати з «дочками» російських банків

У Верховній Раді пропонують заборонити державним та комунальним підприємствам працювати з банками з російським капіталом.

Держпідприємствам можуть заборонити працювати з «дочками» російських банків


Про це йдеться в постанові №5383 “Про припинення співпраці державних і комунальних підприємств з банками країни-агресора”. Ініціатором даної постанови є Віталій Купрій.

Проектом постанови пропонується рекомендувати Кабінету міністрів провести інвентаризацію рахунків державних і комунальних підприємств, установ і організацій в банках, контрольованих Російською Федерацією, а також отримати інформацію про все державне і комунальне майно, яке перебуває в заставі у цих банків.

Отриману інформацію пропонується оприлюднити в газеті “Урядовий Кур’єр”, а також на офіційному сайті уряду. В подальшому документ пропонує заборонити таким підприємствам співпрацювати з “дочками” російських банків. Крім того, пропонується вилучити із застави у банків з російським капіталом вже передане цими підприємствами майно, яке належить державі та територіальним громадам.

“Національному банку рекомендується забезпечити рефінансування банків, які візьмуть на себе кредитні зобов’язання державних і комунальних підприємств, установ і організацій в банках, контрольованих Російською Федерацією, з передачею об’єктів застави під контроль України”, – йдеться в документі.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: