Вхiд на сайт
Авторизацiя

ATR просить заборонити в'їзд в Україну Кіркорову, Лазареву, Тіматі та Білану

Кримськотатарський телеканал ATR звернувся до СБУ, МЗС, Мінкульту та Держприкордонслужби з проханням оприлюднити імена всіх російських артистів, яким заборонений в'їзд на територію України. Про це йдеться у відкритому листі, оприлюдненому від імені колективу телеканалу.

ATR просить заборонити в'їзд в Україну Кіркорову, Лазареву, Тіматі та Білану


Крім того, журналісти просять доповнити список ще кількома артистами з РФ, які відкрито підтримують анексію Криму і дають концерти на окупованих територіях України, зокрема – в Криму, при цьому незаконно перетинаючи державний кордон.

"У своєму проханні ми особливо звертаємо увагу на необхідність запобігти можливим провокаціям під час підготовки та проведення в Україні міжнародного конкурсу Євробачення−2017 з боку Росії, – йдеться у зверненні.

Це стосується деяких представників Російської Федерації, які відкрито підтримують незаконну анексію Криму та військовий конфлікт на Сході України, які порушили порядок в’їзду на тимчасово окуповану територію України, та які, можливо, увійдуть до складу російської делегації, або планують приїхати в якості гостей".

Раніше йшлося, що Росія підтвердила свою участь у Євробаченні-2017. Про це повідомили організатори конкурсу, оприлюднивши список країн-учасниць на офіційному сайті Євробачення.

У зв’язку з публічною підтримкою вказаними особами агресії Росії в Україні, окупації Криму та проведенням виступів в окупованому Криму, колектив ATR просить притягнути до відповідальності кількох російських артистів.

Вони також пропонують заборонити в’їзд в Україну Філіпу Кіркорову, Тіматі, Сергію Шнурову (гурт Ленінград), Сергію Лазареву, Ніколаю Баскову, Стасу Костюшкіну (гурт "Чай вдвоем"), Олександру Розенбауму, Ірині Дубцовій, Валерії, Дімі Білану, Стасу П'єсі, Володимиру Преснякову, учасникам гурту "Дискотека Аварія" та іншим російським музикантам.

"Посилаючись на вже наявні прецеденти (заборона на в’їзд в Україну громадянкам РФ Наталії Корольовій, Кристині Сарксисян, Кристині Орбакайте та ін.) вимагаємо негайно та публічно заборонити всім прихильникам російської агресії в Україні в’їзд в Україну", – йдеться у листі.

ATR просить заборонити в'їзд в Україну Кіркорову, Лазареву, Тіматі та Білану


Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: