Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліція затримала ужгородця, засудженого за катування тварини

Поліція спіймала ужгородця, котрий переховувався від судових органів, рішенням яких він був визнаним винним у жорстокому поводженні з тваринами

Поліція затримала ужгородця, засудженого за катування тварини


Сьогодні, 10 листопада, співробітники Ужгородського відділу поліції встановили місцезнаходження чоловіка, який переховувався від судових органів, та затримали його. Наразі з ним працюють поліцейські, а в подальшому ужгородця буде передано до суду для відбування призначеного йому покарання.

Нагадаємо, що 28 лютого цього року 27-річний ужгородець відрізав бездомному собаці голову та носив її Ужгородом. Подія набула широкого розголосу, усі засідання суду по цій справі відвідували зоозахисники та небайдужі громадяни. Суддя Оксана Світлик визнала чоловіка винним за статтею 299 Кримінального Кодексу України, тобто жорстоке поводження з тваринами. Відповідно до цього рішення суду чоловіка мали позбавити волі на 3 роки і 3 місяці, проте ужгородець подав апеляцію. Після того, як Апеляційний суд відхилив клопотання заявника, засуджений став переховуватися.

Як інформують у поліції області, сьогодні оперативники спіймали чоловіка, він нарешті відбуде призначене йому покарання.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: