Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді патрульні вгамовували нетверезого сімейного тирана (ФОТО)

Чоловік погрожував вагітній дружині фізичною розправою і вбивством.

В Ужгороді патрульні вгамовували нетверезого сімейного тирана (ФОТО)


«На вулиці Академіка Корольова жінці погрожують фізичною розправою» - таке повідомлення отримали ужгородські патрульні вчора близько 11:30. За лічені хвилини полісмени дісталися адреси виклику. Заявниця виявилася продавчинею одного із місцевих закладів. За її словами, чоловік прийшов до неї на роботу та, вчинивши сварку, став погрожувати фізичною розплатою та вбивством.

У порушника патрульні помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Сама жінка повідомила правоохоронцям, що її чоловік раніше неодноразово бив її та погрожував їй вдома.

Оскільки в діях порушника вбачаються ознаки злочину, патрульні доставили його в Ужгородський міськвідділ для надання пояснень по справі слідчим.

Патрульні нагадують - погроза вбивством або замах на людське життя та здоров’я є кримінальним правопорушенням, яке передбачає арешт або обмеження волі на строк до двох років.

В Ужгороді патрульні вгамовували нетверезого сімейного тирана (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: