Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Мукачеві виявили ще 2 випадки незаконного обігу наркотиків: опубліковано ВІДЕО з боді камер

У Мукачеві виявили ще 2 випадки незаконного обігу наркотиків: опубліковано ВІДЕО з боді камер


Вчора близько 11-ї вечора в Мукачеві на вулиці Ілони Зріні полісмени зупинили Volkswagen Passat. Автівка мала видимі пошкодження бамперу, що викликало у патрульних підозру щодо можливої причетності її до ДТП.

При поверхневій перевірці у водія патрульні виявили паперовий згорток з порошкоподібною речовиною білого кольору, ззовні схожою на наркотичну, та 16 таблеток невідомого походження.

Сам чоловік при спілкуванні з патрульними назвався працівником поліції в Закарпатській області.

Цієї ж ночі о 00:30 екіпаж патрульних зупинив BMW іноземної реєстрації за порушення ПДР на вулиці Духновича.

При спілкуванні з правоохоронцями пасажир помітно нервував. У полісменів виникла підозра, що чоловік може мати при собі заборонені речі. Патрульні не помилилися і під час поверхневого огляду виявили у нього два запаяні шприци з білою кристалічною речовиною та поліетиленовий пакет з речовиною рослинного походження зеленого кольору.

Всі речові докази вилучили слідчі. В діях затриманих чоловіків вбачаються ознаки кримінального правопорушення.

Нагадуємо, незаконне виробництво, придбання, зберігання чи перевезення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів караються відповідно до Кримінального кодексу України, який передбачає позбавлення волі на строк до восьми років. Пам’ятайте про відповідальність!




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: