Вхiд на сайт
Авторизацiя

Паводок на Закарпатті відступає. Проблемними лишаються два райони (ВІДЕО)

Паводок на Закарпатті відступає. Одною з найпроблемнишіх точок лишається місто Перечин. Через затоплення водонасосних станцій в місті більше доби відсутнє водопостачання, організовано довіз питної води населенню. В місті оголосили надзвичайний стан.
Паводок на Закарпатті відступає. Проблемними лишаються два райони (ВІДЕО)

На сьогодні проблемними лишається Воловецький та Міжгірський райони.
У Воловецькому районі в наслідок зсувів грунту на житловий будинок. Зараз вирішується питання на засіданні комісії техногенно-екологічної безпеки для подальшої далі мешканців чий будинок постраждав і взагалі чи він придатний для проживання. Всі зсуви в Рахівському та Березнянському районах ліквідовано ще вчора. Сільгоспугіддя, які підтопило в Іршавському районі – там вода зійшла самопливом.

Як повідомила речник прес-служби ДСНС в Закарпатській області Наталія БАТИР, у Воловецькому районі в наслідок зсувів грунту на житловий будинок. Зараз вирішується питання на засіданні комісії техногенно-екологічної безпеки для подальшої далі мешканців чий будинок постраждав і взагалі чи він придатний для проживання. Всі зсуви в Рахівському та Березнянському районах ліквідовано ще вчора. Сільгоспугіддя, які підтопило в Іршавському районі – там вода зійшла самопливом.
Деталі на відео Uzh Inform:



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: