Вхiд на сайт
Авторизацiя

Критична ситуація: Перечин уже другу добу повністю відключений від води (ВІДЕО)

На Закарпатті потроху спадає вода у річках, підтопленими залишаються сільгоспугіддя і частина підвалів у приватних будинках. Однак у місті Перечин ситуація залишається напруженою.

Критична ситуація: Перечин уже другу добу повністю відключений від води (ВІДЕО)


Закарпаття оговтується від паводку і вже підраховує збитки від негоди. Наразі найкритичніша ситуація в місті Перечин. Там оголошено надзвичайну ситуацію місцевого рівня. Через затоплення водонасосних станцій місто вже другу добу поспіль повністю відключено від води. Наразі рятувальники відкачують воду, і вже до вечора обіцяють подати її в центральну систему.

Загалом ситуація в краї вже значно краща. Великих підтоплень немає, вода потрохи сходить сама. Підтопленими лишаються ще частина підвалів у приватних будинках, а також сільгоспугіддя. Детальніше у сюжеті "Uzh Inform":




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: