Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті правоохоронці більше 4 годин шукали зниклу дівчинку

Про зникнення дитини повідомила бабуся. Після тривалих пошуків полісменам вдалося знайти зниклу на одній з вулиць села.

На Закарпатті правоохоронці більше 4 годин шукали зниклу дівчинку


В Ужгороді та Перечинському районі поліція розшукала двох неповнолітніх у рамках загальнодержавного оперативно-профілактичного відпрацювання. Про це повідомили у поліції області.

Працівники кримінальної поліції Ужгородського відділу поліції спільно з інспекторами ювенальної поліції ГУНП в Закарпатській області відшукали 17-річного хлопця, який втік з інтернатного закладу. Поліція встановила, що юнак поїхав до своєї матері в селище Буштино Тячівського району.

Працівники Перечинського відділення поліції за 4,5 години розшукали зниклу малолітню в селі Свалявка. Про зникнення дитини о 20 годині заявила бабуся 11-річної дівчинки. Близько півночі поліція знайшла неповнолітню, та гралася на одній із вулиць села.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: