Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді патрульні затримали хлопця з наркотиками (ФОТО)

Під час обшуку чотирьох юнаків на вулиці Котляревського правоохоронці виявили три пакети з марихуаною. Як заявив хлопець, наркотики він знайшов на зупинці.

В Ужгороді патрульні затримали хлопця з наркотиками (ФОТО)


У суботу, 5 листопада, під час нічного патрулювання екіпаж ужгородських патрульних спільно з військовослужбовцями Нацгвардії помітили чотирьох підозрілих осіб на вулиці Котляревського.

Близько 23:30 юнаки біля під’їзду одного з будинків поводилися підозріло, тож правоохоронці мали підстави вважати, що громадяни можуть приховувати заборонені речі.

Підозри повністю підтвердилися, коли при поверхневій перевірці один з юнаків спробував позбутися трьох поліетиленових пакетів з речовиною невідомого походження, схожою на марихуану. Патрульні миттю зреагували та не допустили знищення речових доказів.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. При огляді у затриманих громадян також виявили саморобний пристрій для вживання наркотичних засобів із залишками речовини темно-коричневого кольору.

Патрульним парубок зізнався, що до цього вживав наркотики, однак вилучені речовини не його. За словами затриманого, хлопець знайшов їх на одній із зупинок в місті.

Подробиці та обставини справи встановлять слідчі, повідомили у патрульній поліції.

В Ужгороді патрульні затримали хлопця з наркотиками (ФОТО)
В Ужгороді патрульні затримали хлопця з наркотиками (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: