Вхiд на сайт
Авторизацiя

Перша ракетка України пробилася до фіналу престижних змагань (ВІДЕО)

Світоліна пробилася до фіналу WTA Elite Trophy. В одній другій Світоліна здобула вольову перемогу над десятою ракеткою світу Йоханою Контою із Великобританії. Еліна програла перший сет, та вже в другому взяла більш ніж переконливий реванш – 6:1.

Перша ракетка України пробилася до фіналу престижних змагань (ВІДЕО)


Знову ж демонструвати характер українці довелося у вирішальній частині гри, яку Конта почала ривком 3:1. Це, проте, лише розізлило її суперницю. Світоліна, вигравши чотири поспіль гейми, перебрала ініціативу до своїх рук і дотисла британку з рахунком 6:4.

Після отриманої перемоги Еліна крокує до фіналу, де вже вчетверте у цьому році зіграє із Петрою Квітовою.

Окрім цього, Світоліна налагоджувала дипломатичні стосунки України з Китаєм. У півфіналі малого підсумкового турніру року, який тривав у "Піднебесній", найкраща українська тенісистка отримала чималу підтримку від місцевих вболівальників. І не в останню чергу завдяки цьому вперше у кар’єрі пробилася до фіналу престижних змагань WTA Elite Trophy.



Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: