Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатських прикордонників знову намагалися підкупити (ФОТО)

В пункті пропуску "Тиса" зафіксували дві спроби дачі хабара прикордонникам. У одному випадку запропонували 200 гривень, а у другому - 500 гривень.

Закарпатських прикордонників знову намагалися підкупити (ФОТО)


Сьогодні, 5 листопада, в пункті пропуску «Тиса» Чопського загону було зафіксовано чергові спроби дачі хабара прикордонному наряду. Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Так, у першому випадку, прямуючи на виїдз з України, 30 – річний громадянин Марокко вирішив змінити напрямок смуги руху. Відтак, аби уникнути відповідальності за порушення прикордонного режиму, чоловік намагався дати прикордоннику хабар у розмірі 200 гривень.

Хабар у розмірі 500 гривень намагався дати прикордоннику громадянин Угорщини, який також порушив прикордонний режим та не зупинив свій транспортний засіб на знак «Стоп».

Правоохоронці від неправомірної вигоди відмовились та за ознаками злочину, передбаченого ч.1 статтею 369 ККУ «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі», повідомили співробітників поліції.

Керівництво Чопського прикордонного загону черговий раз звертається до усіх учасників міжнародного руху не порушувати чинного законодавства України та не намагатися втягнути у протиправну діяльність співробітників Державної прикордонної служби, пропонуючи хабарі за прийняття неправомірних рішень.

Закарпатських прикордонників знову намагалися підкупити (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: