Вхiд на сайт
Авторизацiя

П'ятеро українців змінили імена в паспорті на "Айфон Сім", щоб виграти iPhone 7

Новий сьомий iPhone продається в Україні офіційно з 21 жовтня цього року. Під старт продажів популярного гаджета відразу кілька мереж запустили акції з призами та знижками. Мережа «Алло» запропонувала учасникам акції офіційно змінити ім’я на «Айфон Сім», пред’явити скан паспорта як доказ і після перевірки отримати iPhone 7 безкоштовно (за 1 грн). Смартфони обіцяли першим п’ятьом учасникам.

П'ятеро українців змінили імена в паспорті на "Айфон Сім", щоб виграти iPhone 7


28 жовтня, перший учасник акції отримав iPhone 7. У самій компанії дані учасників не розголошують (хоч зараз їх всіх все одно звуть однаково). Однак, за даними ЗМІ, першим переможцем став 20-річний Олександр Турін.

У коментарі він зауважив, що, можливо, знову змінить ім’я, коли прийде час заводити дітей. Про акцію Олександр дізнався від друга. «Друг показав мені цю пропозицію як жарт і сказав : Дивись, яка акція, хто в це повірить?» А я відразу сказав, що зроблю це. На наступний день приготував всі документи, зареєструвався і вже через день отримав на руки паспорт з новим ім’ям», – каже Сім Айфон.

Цікаво, що перша фотографія учасника з новим паспортом, яку масово репостили в соціальних мережах, виявилася фейком. «Перший учасник акції підробив дані, як він сам написав, щоб перевірити, чи правда, що ми дійсно видамо айфон переможцю. Решта учасників, які подали дані, перевірку пройшли», – повідомив маркетинг-директор ГК «Алло» Євген Резуєв.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: