Вхiд на сайт
Авторизацiя

Хто із знаків Зодіаку стане багатшим у 2017 році

Наступний рік обіцяє бути позитивним, і привести до стабільності, проте, деяким знакам зодіаку краще заздалегідь підготуватися до тих чи інших змін у фінансовій сфері, які з ними відбудуться.
Хто із знаків Зодіаку стане багатшим у 2017 році

Фінансове становище Овнів буде цілком і повністю залежати від якихось зовнішніх впливів, тому слід ретельно контролювати витрати і уважно стежити за тими факторами, які впливають на доходи.

Для Тельців прийдешній рік прекрасно підійде для вирішення фундаментальних і серйозних фінансових питань, краще змістити акцент з короткострокових проектів на тривалі.

Близнюкам варто мати на увазі, що для 2017 них рік у фінансовій сфері буде багато в чому моделюватися і особистими відносинами та інтересами. Варто приділити увагу своїм хобі і інтересам - в цьому році їх можна монетизувати.

Раків чекає хороша юридична і правова підтримка, яка допоможе їм вирішити давні фінансові плани і завдання. Найвищий дохід припаде на останній квартал року.

Левам слід переглянути своє ставлення до грошей - необхідно знайти точку балансу, і вирівняти своє фінансове становище. В іншому випадку можливі деякі фінансові негаразди. Необхідно врівноважити доходи і витрати, і більше сподіватися на себе.

Діви повинні стежити за ходом подій і бути готовими до непередбачених витрат. Їх холоднокровність допоможе їм вирішити всі нестабільні ситуації, також не слід відмовлятися від допомоги близьких. Великі придбання краще відкласти до більш стабільної фінансової ситуації.

Ваги
можуть потурбуватися вкладами, депозитами і інвестиціями - рік для них в цьому плані буде дуже і дуже вдалим. Ваги переосмислюють свою систему цінностей, замислюються про майбутнє і змінюють своє ставлення до грошей.

Скорпіонів перше півріччя в фінансових питаннях буде супроводжувати удача. Всі проблеми будуть вирішуватися досить швидко, а притаманна цьому знаку цілеспрямованість допоможе орієнтуватися в будь-яких подіях.

Стрільці
в цьому році будуть на коні, фінансове благополуччя і море енергії чекає Вас в новому році. На щастя, складний час вам на руку.

Козероги в області фінансів будуть відчувати себе як риба у воді - все буде виходити, інтуїтивні рішення будуть вірними і прибутковими. Однак, таке везіння в грошових справах може бути негативно скомпенсовано зайвими витратами в сім'ї.

Водоліям
буде комфортно з фінансами перші два місяці нового року, потім піде період складнощів, з'являться ситуації, які здадуться безвихідними.

Риби можуть дозволити собі експериментувати, в грошових справах їх експерименти будуть дуже успішні.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: