Вхiд на сайт
Авторизацiя

Тур відомих закарпатських рок-романтиків Україною: аншлаги та освідчення на концертах (ВІДЕО)

Завершився великий осінній тур "Без Обмежень".
Тур відомих закарпатських рок-романтиків Україною: аншлаги та освідчення на концертах (ВІДЕО)

Довідка
"Без Обмежень" розпочали виступати в закарпатському місті Мукачево, де вперше заявили про себе широкому загалу 14 січня 1999 року. У 2007-му гурт випустив альбом "Underground" та зняв дебютне відео з однойменною назвою. У квітні 2015-го завершилася робота над альбомом #DИХАЮТОБОЮ. До диска увійшло 10 треків, серед яких вже добре знайомі композиції "Налий мені вина", "Зима" та "Мамині Слова". На сьогодні гурт "Без Обмежень" презентував більше 40-ка пісень, 8 кліпів, написав саунд-трек до фільму Олега Борщевського "Німфо", який було показано в Канах, та навіть гімн спортивної команди.

Позаду 10 концертів Україною, що пройшли з аншлагами. Мали місце і перші в історії гурту солд-аути – в столичному "Докер пабі" та львівському клубі Picasso.

"На концертах "Без Обмежень" люди радіють, сумують, співчувають, шаленіють, закохуються і – навіть освідчуються! Схоже, це вже стало традицією. На концерті в Івано-Франківську одразу двоє чоловіків зробили пропозиції своїм коханим! "Без Обмежень" бажає їм кохання і довгих щасливих років разом!" – радіє і вітає прес-служба гурту.

Інтерв’ю з фронтменом "Без Обмежень" Сергієм Танчинцем


Нещодавно популярний гурт "Без Обмежень" презентував "5хвилин" – перший сингл з майбутнього альбому, що має вийти навесні наступного року.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: