Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді старе дерево розбило кілька могильних пам'ятників (ВІДЕО)

Вже четвертий день стовбур лежить між могилами на радванському кладовищі. Комунальники обіцяють прибрати, але стара береза, що впала була не єдиним аварійним деревом.

В Ужгороді старе дерево розбило кілька могильних пам'ятників (ВІДЕО)


Кілька могильних пам’ятників пошкодила стара береза, яка впала на цвинтарі. Стовбур лежить між могилами на радванському кладовищі вже четвертий день.

Комунальники переконують –приберуть протягом кількох днів. Мовляв, робота на цьому цвинтарі завжди складна: під’їхати сюди спецтехнікою непросто і сміття та гілки виносять практично в руках.

Натомість поряд з деревом, яке впало, іще кілька старих трухлявих дерев. З них звисають аварійні гілки. Просто зрізати їх – нереально, оскільки поруч пам’ятники. Фактично, вирішити проблему можуть тільки спеціалісти-альпіністи. Детальніше у сюжеті "21 Каналу":




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: