Вхiд на сайт
Авторизацiя

Затримано групу розбійників, які пограбували закарпатку на 20 тисяч доларів

Співробітники управління карного розшуку та працівники Хустського відділу поліції вистежили та передали зібрану інформацію про трьох розбійників колегам у Кривому Розі, що дозволило їх затримати

Затримано групу розбійників, які пограбували закарпатку на 20 тисяч доларів


Хустські правоохоронці вжитими оперативно-розшуковими заходами встановили, що житель Тячівського району спланував розбійний напад та залучив до його виконання двох чоловіків з Кривого Рогу Дніпропетровської області.

У вересні цього року двоє невідомих вдерлися у дім жительки села Іза Хустського району, напали на жінку та забрали сейф з коштовностями та грошима. Потерпіла повідомила, що в неї забрали понад 20 тисяч доларів та багато золотих прикрас.

Співробітники управління карного розшуку з’ясували, що помешкання в селі Іза було вибрано нападниками не випадково. Житель села Вонігове Тячівського району повідомив своїм знайомим з Дніпропетровської області, що в мешканки села Іза є чимало грошей, адже її покійний чоловік займався підприємницькою діяльністю і лишив вдові чималий статок. Працівники Хустського відділу поліції встановили, що всі причетні до цієї справи наразі перебувають в Кривому Розі, тому передали зібрану інформацію та повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення колегам з Дніпропетровської області.

Завдяки цьому всіх учасників злочинної групи було затримано, наразі вони утримуються під вартою, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: