Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді затримали чоловіка, який обікрав кафе

В Ужгороді затримали чоловіка, який обікрав кафе


Вчора, 1 листопада, до працівників поліції звернулася працівниця одного з кафетеріїв обласного центру Закарпаття та повідомила, що в період з 4 до 7 години ранку з їх торгового закладу зникли гроші та спиртне. Суму завданого збитку оцінили у 27 тисяч гривень.

Працівники кримінальної поліції встановили, що останнім відвідувачем в кафе вночі, перед пограбуванням, був 36-річний ужгородець. Чоловік залишився у дворі торгового закладу після закриття разом зі своїм другом. Оскільки власники кафе забули зачинити одне з вікон, доступ до приміщення був вільним.

Правоохоронці оперативно зупинили автомобіль чоловіка, який міг бути причетним до крадіжки. В багажнику його автівки було знайдено крадений коньяк.

Підозрюваний у вчиненні злочину уже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. Зараз вирішується питання про обрання щодо нього міри запобіжного заходу за крадіжку.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: