Вхiд на сайт
Авторизацiя

Топ-10 незвичних речей, які задекларували українські чиновники (ВІДЕО)

Високопосадовці закінчили заповняти е-декларації. Вони прозвітували про свої мільйони, автопарки, нерухомість, коштовності. Журналісти визначили найбільш неочікувані речі, які задекларували українські високі чини.

Топ-10 незвичних речей, які задекларували українські чиновники (ВІДЕО)


10. Навіщо підвал на 450 квадратних метри. Ну хіба щоб там проводити якісь експерименти чи тортури. Геннадій Чекіта власник, напевно, найбільшого в Україні підвалу.

9. Нардеп Ігор Котвіцький задекларував пальто Loro Piana за майже 130 тисяч гривень. Та й взагалі "народнофронтівець" може отримати звання головного модника Верховної Ради: минулоріч він прикупив одягу на шістсот тисяч гривень.

8. Олег Ляшко задекларував вила.

7. Вадим Рабінович в декларації похвалився, що примножив добро на землі. За що йому Московський патріархат видав золотий орден "Миколая Чудотворця".

6. Точно святого Миколая любить Володимир Парасюк. В декларацію нардеп вніс годинник Samsung, подарований чудотворцем.

5. Арсен Аваков має і гроші, і нерухомість, і автомобілі. Але крім недолугих жартів про рюкзаки, міністр у декларацію вніс колекцію етикеток від вина Мутон-Ротшильд.

4. Анатолій Матвієнко – власник храму Успіння Пресвятої Богородиці. Чи сам депутат править службу Божу в своєму ж храмі – в декларації не йдеться.

3. Екс-комбат "Айдару", а тепер народний депутат Сергій Мельничук задекларував трильйон гривень. Потім він, щоправда заявив, що це був такий жарт. Але тепер правоохоронні органи можуть до нього з жартівливою перевіркою навідатись.

2. "Радикал" Андрій Лозовий може бити кого хоче і як хоче. Адже в нього є своєрідна індульгенція. Він володіє мощами.

1. 1981 року Electric Light Orchestra співала про квиток на місяць. І вони точно не могли уявити - що за 35 років українські політики зможуть теж мати перепустку в космос. Борис Філатов задекларував квиток на суборбітальний політ в космос від компанії Virgin. За нього мер Дніпра у 2009 році заплатив півтора мільйони гривень.



Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: