Вхiд на сайт
Авторизацiя

Стало відомо, хто став новим заступником прокурора Закарпатської області (ФОТО)

У перший день листопада Володимир Гаврилюк представив колективу свого нового заступника - Андрія Новікова.

Стало відомо, хто став новим заступником прокурора Закарпатської області (ФОТО)


Сьогодні, 1 листопада прокурор Закарпатської області Володимир Гаврилюк представив колективу відомства свого нового заступника – начальника управління представництва інтересів громадянина або держави в суді Андрія Новікова. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Прокурор області зазначив, що Андрій Аркадійович для Закарпаття - людина нова. За весь час своєї професійної діяльності він набув достатньо досвіу і впевнений, що свої знання спрямує на забезпечення встановлення справедливості та стабільності в нашому регіоні.

Народився Андрій Новіков у лютому 1976 року у Могилів-подільську Вінницької області. У 1999 році закінчив юридичний факультет Київського держуніверситету імені Тараса Шевченка. Пройшов практично усі щабелі прокурорської служби.

Обіймав посади заступника прокурора одного з районів м. Вінниці, працював начальником відділу нагляду за виконанням законодавства у сфері запобігання і протидії корупції та досудовим слідством Вінницької області.

Працював Андрій Аркадійович і в Генеральній прокуратурі України на посаді прокурора відділу нагляду за додержанням законів при провадженні досудового слідства у кримінальних справах про злочини пов`язані з корупцією управління нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю і корупцією Генеральної прокуратури України.

Остання, перед призначенням в Закарпаття посада - прокурор відділу нагляду за додержанням законів органами СБУ та Держприкордонслужби управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури Вінницької області. Одружений, виховує двох дітей.

Стало відомо, хто став новим заступником прокурора Закарпатської області (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: