Вхiд на сайт
Авторизацiя

Смертельна ДТП на Закарпатті: велосипедистка померла у швидкій (ФОТО)

На Закарпатті знову трагічна смерть - в смт. Великий Бичків автомобіль збив 45-річну велосипедистку. Жінка, на жаль, не вижила.

Смертельна ДТП на Закарпатті: велосипедистка померла у швидкій (ФОТО)


Вчора, 30 жовтня, на службу «102» надійшло повідомлення, що ввечері на вулиці Центральній в смт. Великий Бичків трапилася аварія, де автомобіль наїхав на велосипедиста.

Слідчо-оперативна група спільно з групою швидкого реагування встановили, що водій «Mercedes-Benz E 290» з польською реєстрацією навпроти місцевої школи наїхав на 45-річну велосипедистку. Від отриманих травм жінка померла в кареті швидкої допомоги.

Співробітники Рахівського відділення поліції з’ясували, що водій автомобіля – 27-річний мешканець смт. Великий Бичків їхав на власному авто, проте посвідчення водія чоловік не має. Правоохоронцям він пояснив, що не побачив дорожній знак та велосипедиста через погану видимість: дощу та туману.

Поліція встановлює обставини цієї аварії, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Смертельна ДТП на Закарпатті: велосипедистка померла у швидкій (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: