Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські митники виявили несподівану знахідку у валізі громадянки Чехії

В речах жінки виявили 60 пігулок медпрепарату з вмістом психотропних речовин. Жодних дозвільних документів на переміщення психотропів у іноземки не було.

Закарпатські митники виявили несподівану знахідку у валізі громадянки Чехії


На митному посту «Залізничний» під час здійснення митного контролю ручної поклажі громадянки Чехії працівники митниці виявили лікарські засоби, які підлягають обов’язковому декларуванню та обмежені до переміщення через митний кордон України. Про це повідомляє ДФС у Закарпатській області.

Іноземка слідувала з Чехії до України в приватних справах міжнародним пасажирським потягом.

60 пігулок медичного препарату «Lexaurin» з вмістом психотропної речовини – бромозепам виявлено в дорожній валізі громадянки з іншими лікарськими засобами.

Доступ до медпрепарату нічим не ускладнювався, громадянка визнала його своєю власністю та зазначила, що переміщувала його для власних потреб.

На момент перетину митного кордону України у громадянки Чехії відсутні будь-які дозвільні документи на переміщення медпрепарату.

Таким чином, громадянка Чехії не заявила митному органу точні відомості про переміщувані через митний кордон предмети, які підлягають обов’язковому декларуванню та обмежені до переміщення через митний кордон України

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого статті 472 Митного кодексу України.

Наразі складено протокол про порушення митних правил, медпрепарат вилучено.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: