Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 30 жовтня-5 листопада: Терезам пора активно заробляти гроші, а Водоліям варто відновити відносини з друзями

Астролог Любов Шехматова розповіла, чого чекати різним знакам зодіаку на цьому тижні

Гороскоп на 30 жовтня-5 листопада: Терезам пора активно заробляти гроші, а Водоліям варто відновити відносини з друзями


ОВНИ. Ви рухаєтеся в динамічному темпі, на ходу "перезавантажуючись", пристрасті досягли градуса кипіння. Бажання любові, сексу, романтики, дружби, матеріальних благ змішалися в один клубок. Хочеться всього і відразу, але від вас це мало залежить. Все в руках обставин і фінансових, ділових ресурсів людей, яким ви підвладні. Грайте за їхніми правилами, йдіть на поступки, об'єднуйтеся серцями, гаманцями, творчим і діловими потенціалом – тоді будете у виграші.

До травня долею призначено бути невтомною трудівницею-бджілкою всюди. Не лінуйтеся, життя – це не розважальне шоу, а відповідальна робота! Будь-яка, не престижна праця вас підійме, подарує вдалі шанси.

ТЕЛЬЦІ. Тема співпраці, пошуки гідних партнерів і створення гармонійної ділової команди найактуальніша. Від цього залежить професійне майбутнє. Але оскільки вибираєте не ви, а вас, поводьтеся гідно, "товар" повинен бути в гарній привабливій упаковці, а внутрішній зміст без егоїстичної отрути. Зараз ви "інструмент" долі для задоволення чужих потреб (увага шлюбним парам!), не нарікайте, а залиште особисті бажання на другому плані, прийде час, і благодатна чаша терезів схилиться в вашу сторону.

Охоче всюди трудіться, робота – це щастя, шанс зустріти високих покровителів. Репертуар можливостей для реалізації нереалізованої енергії широкий, інакше вона вхолосту "перегорить" і вам буде гірше. Ледарі упустять птаха удачі.

БЛИЗНЮКИ. Палаючи трудовою пристрастю, ризикуєте при безконтрольному розподілі сил згоріти, як свічка на роботі, підірвати здоров'я. А слід упорядковувати особисте щастя! Якщо працювати, то заради сімейного благополуччя, і тут слід не перебирати, а братися за додаткові службові зобов'язання, ліві підробітки, відсунувши на заднє місце кар'єру. Ви відмінний професіонал, за що не беретеся – все доводите до досконалості, але посадовий олімп поки що закритий. Крапка. Не сумуйте, а задовольняючись роллю підлеглого, спокійно чекайте кращих часів для отримання престижного статусу.

Суджених любіть, будьте з ними як нитка з голкою, щоб цих чарівних створінь і великих конспіраторів не вкрали! Втім, пограти в "кота і мишку" можна.

РАКИ. Забудьте про болючі проблеми. Ви приречені літати на крилах натхнення, якщо любити – то до божевілля, якщо розважатися – то на повну котушку, якщо творити -то шедеври. Сприймайте життя як театр, де можна блиснути акторським і режисерським талантом, будь-який сценарій вам по плечу. Знайомтеся, зав'язуйте нові відносини з цікавими людьми. Ваша мова має магічний вплив, майте це на увазі, висловлюючи власну думку! Продуктивний результат залежить від допомоги інших людей. Не робіть меркантильних ставок, а благородно допомагайте, йдіть назустріч чужим побажанням. У службовій сфері ви – фахівець вузького профілю, але високого класу, відчуваєте пульс часу. Головне – не піддаватися корисливим інтересам і ладнати з прагматичним високим керівництвом. Якщо ви з ним в "контрах", будьте дипломатом, спалити мости завжди встигнете.

Чоловіки, пасія на службі повинна допомогти вашому кар'єрному росту.

ЛЕВИ. Тиждень промайне в ретроспективному ракурсі, вимагаючи доопрацювання незавершених справ. Озирніться назад, саме під рідним дахом йде процес "перетворення" вас в ролі сім'янина, господаря будинку. Відновіть зруйновані відносини з рідними, дітьми, благовірними, це запорука надійного тилу на майбутнє. Всі сили і матеріальні ресурси слід сконцентрувати на благо процвітання сімейного гнізда.

Якщо виникли "ліві" захоплення, вони потихеньку зійдуть нанівець. Шлюбні партнери вимагають любові, і ви зобов'язані їх ощасливити! Загальні інтереси, хобі стануть відмінним магнітом в союзі. Головне, щоб власні бажання збігалися з вимогами домочадців.

ДІВИ. Будьте чесними, благородними, свято оберігайте свій високий рейтинг в соціумі. Успішна перспектива самореалізації – це навчання, самоосвіта, розширення кола знайомств. Інтуїтивно ви відчуваєте, з ким про що поговорити, кого віддалити, а кого наблизити до себе -в майбутньому цим відносинам судилося зіграти велику роль. Якщо розбагатіли, не скупіться, гроші повинні "працювати", інвестуйте зароблене в благі справи, робіть подарунки. І собі, коханим, в тому числі.

З домочадцями будуйте відношення не шашкою "моралей", а на філософському і релігійному фундаменті, світогляд рідних вимагає поваги, і не намагайтеся його переробити.

Зараз ви командир на домашньому кораблі, тільки контролюйте слова, бо віддаючи накази (з гіпнотичним впливом) можете вивести його як до щасливих берегів, так і посадити на мілину.

ТЕРЕЗИ. Впливати на вас, диктувати правила поведінки неможливо, море по коліно! Ключова тема тижня – матеріальна, натискайте на трудові педалі, активно заробляйте гроші на побутові витрати та необхідні покупки, займайтеся благодійністю, але і про себе не забудьте. Якщо одержимі благородними бажаннями, егоїзм вичерпався, це добре, змінити на краще долю вдасться.

Зараз для багатьох людей ви "ікона", тому контролюйте особисті дії, які не грішіть, регулярно займайтеся самоосвітою, подавайте милостиню нещасним, щоб не зрадити своїм шанувальникам.

СКОРПІОНИ. Минуле позаду, ви перевернули нову сторінку в своєму житті, де майбутнє залежить від уміння позиціонувати себе в суспільстві, талановито використовувати приватний магічний вплив на публіку. Втім, за цим презентабельним "фасадом" вирують пристрасні емоції, руйнуючи впевненість в собі. Досить бути на другорядних ролях, ви перша скрипка в оркестрі! Заявляйте про себе, але без фанатизму, не блефуйте. Діяти треба з максимальною продуктивністю, борючись з спокусами! А їх більш ніж достатньо і ви (тимчасово не пощастило!) служите, на тлі інших, "фільтром", абсорбуючи на себе нечисть з навколишнього простору. Не порушуйте моральних законів, займайтеся благодійністю, і сили зла обійдуть вас стороною.

Дуже важливо контролювати кожне слово, це зброя двосічна і доленосний важіль.

У сім'ї підтримуйте дружні відносини, уникайте диктату, тут повинен панувати братський дух.

СТРІЛЬЦІ. Живіть з повною самовіддачею, підводите підсумки минулого року, виправляйте ляпсуси, кайтеся в гріхах. Якщо усвідомлено, з чистим серцем, жертвуєте собою, прощаючи людей за їх гидоти, ви наповнюєте величезною силою. Головне – дати їм зрозуміти, що ви пасажири одного літака, де і зібрані Небесами всі грішники. І не прагніть, заколисуючи совість, зображати святого, це від лукавого!

"Господи, нехай буде воля твоя" – ось ваш орієнтир, на тлі метушні, що є причиною нерозумних дій в минулому. Душу нікому не розкривайте, а майте справу тільки з довіреними особами. Таємна інформація сама вас знайде, ставши доленосним компасом.

В особистому житті все чудово, ви гарні, чарівні, прекрасний друг, тому улюблені і бажані для протилежної статі.

КОЗЕРОГИ. Стати зразковим іншому – першорядне завдання. Людина без відданих друзів – як дерево без коріння. Потрапите в погану компанію – нашкодите собі. Вам потрібні товариші високої духовної культури. Об'єднуючим фактором стануть спільні ідеали, родинне світогляд. Головне, щоб гроші не стали яблуком розбрату. У соціумі теж слід зайняти корисну нішу, внести свій внесок, щоб зробити світ кращим, досконалішим. Ігнорувати проблеми суспільства не можна: порушите доленосну програму.

Зараз ви енергійні, сексуальні, а якщо закрутили таємний службовий роман (чоловіки), насолоджуйтеся, це вас надихне до кар'єрного просування. Одночасно використовуйте таємні важелі впливу на високих покровителів, вони в ваших руках.

ВОДОЛІЇ. Стартував кар'єрний марафон (можлива зміна керівництва, спеціалізації, кадрові ротації), що не до душі, створює дискомфорт. Але оскільки зараз ви несете на своїх плечах місію відповідальності за чужі долі, нарікати не можна. Ви на піку досягнень завдовжки в рік. Досягли глобальної мети завдяки підтримці і ресурсів гідного партнера. Він ваш покровитель. Будьте тактовними, дотримуйтеся посадової субординації, тримайте під контролем бунтарський дух, не влаштовуйте істерик.

І обов'язково дивіться на світ через призму ідеалів, він буде рожевим і красивим, захистить від "бомбардування" сил зла, допоможе підібрати ключик до сердець людей, далеких від досконалості.

З друзями корисно активізувати (відновити) відносини, вони принесуть удачу. Далекі подорожі теж входять в "меню" задоволень.

РИБИ. Якщо вас мучить сенс буття, власне призначення на цій Землі, з якою метою ви народилися і що хорошого зробили заради блага людства, де "напартачили" – значить, рухаєтеся правильним курсом. Трансформація цінностей йде успішним темпом. Копайтеся в собі, досліджуйте зерна істини, робіть висновки і перетворюйтеся на краще! Наймудрішими радниками виступлять партнери, орієнтуйтеся на їх підказки, нехай вами "рулять", а власну думку залиште при собі.

У професійній сфері вдала смуга, саме час "реанімувати" відносини з керівництвом, і блискуче досягти поставленої мети в роботі. У кожного вона своя.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: