Вхiд на сайт
Авторизацiя

«Купи зустріч – подаруй дитині свято»: в Ужгороді стартує благодійний аукціон

«Купи зустріч – подаруй дитині свято»: в Ужгороді стартує благодійний аукціон
Щорічний благодійний аукціон зустрічей цього року має ряд змін. Однією з таких є зміна назви групи з "Купи зустріч - цікаві люди" на "Купи зустріч - подаруй дитині свято". Про це повідомив на своїй сторінці в Фейсбуку Денис Ман.

Він пише: «Ми допомагаємо діткам відчути свято, якого вони не мають. Кожна копійка піде за призначенням. І як завжди, детальний фінансовий звіт бажаючі зможуть побачити в групі.

Нагадуємо про умови аукціону: стартова ціна - 50 грн; крок - 10 грн.
Якщо ви поставили ставку, то будьте готові її оплатити".


"Протягом півтора місяця ми прийматимемо ваші заявки на участь в благодійному аукціоні побачень. Правила прості: ви надсилаєте заявку з фотографією адміністратору, ми її розміщуємо у нашому альбомі, ви поширюєте ваше фото з описом, а ваші друзі купують зустріч з вами за чашкою кави чи чаю; зібрані кошти йдуть на те, аби зробити справжнє свято для дітей-сиріт в 3-5 закладах спеціального типу, вирішити важливу проблему з відсутністю умов перебування дітей в школах-інтернатах, і навіть здійснення цілого ряду дитячих мрій.

Найголовніше у цій справі - відкритість та бажання допомогти, а також безпосереднє спілкування наших волонтерів та дітей, котрим не пощастило мати батьків.

Жодної політики, повна відкритість та підзвітність, жодних неефективно використаних коштів - це наша акція.

СТАРТУЄМО 1 ЛИСТОПАДА!


Долучайтеся до команди волонтерів!

Добрим бути так просто!", - ідеться у повідомленні Дениса Мана.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: