Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді евакуювали автомобіль, що обмежував під’їзд до резервуару АЗС

В Ужгороді евакуювали автомобіль, що обмежував під’їзд до резервуару АЗС

Патрульна поліція Ужгорода та Мукачева повідомила, що сьогодні вранці надійшов виклик від оператора заправної станції на вулиці Тімірязєва про те, що припаркований Фольксваген унеможливлює під’їзд та поповнення резервуарів з паливом.

На місці події працівники АЗС пояснили патрульним, що про припарковане авто вони знали, але вчора ввечері, залишаючи автівку водій повідомив, що невдовзі повернеться за нею, однак до ранку машина простояла на тому ж місці.

Патрульні евакуювали авто на арештмайданчик. Тепер водієві доведеться сплатити постанову, послуги евакуатора та арештмайданчика.

"Водії, залишаючи свій транспорт переконайтеся у тому, що ви не порушили ПДР та ваше авто не заважає іншим учасникам дорожнього руху", - закликає патрульна поліція.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: