Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті руслі р.Тересви виявили труп людини

На Закарпатті руслі р.Тересви виявили труп людиниУчора в смт.Дубове Тячівського району в руслі р.Тересви виявили труп людини. Особу утопленика встановлює поліція
Ввечері 28 жовтня в поліцію смт.Дубове Тячівського району надійшло повідомлення про те, що в річці Тересва виявлено бездиханне тіло людини. На місце події прибула слідчо-оперативна група.

Як з’ясували правоохоронці, в урочищі Луг у руслі Тересви лежав невідомий мертвий чоловік. Під час огляду на голові утопленика виявили рвану рану. Тіло направлено на судмедекспертизу, яка повинна встановити причину смерті людини.

Особу покійного встановлюють. На вид чоловіку 30-35 років, зріст 175 см. Був одягнений в штани сірого кольору, чорну кофту, коричневу спортивну куртку.

Якщо вам щось відомо про цього чоловіка, звертайтесь за тел.102, або в Дубівське відділення поліції.

Відділ комунікації
поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: