Вхiд на сайт
Авторизацiя

Від підлоги до стелі: панорамні вікна – модна тенденція сучасного житла

У час, коли в моді невеликі квартири, питання створення вільного простору у житлі набуває ще більшої актуальності. Найефективніший помічник у цій справі – світло, яке здатне візуально збільшити площу та створити в оселі приємну атмосферу. Саме тому, забудовники все частіше вдаються до реалізації модної тенденції у будівництві – встановлення панорамних вікон.

Від підлоги до стелі: панорамні вікна – модна тенденція сучасного житла


«У радянські часи основний акцент у будівництві житла робився не на створення комфортних умов в оселі, а на забезпечення «метрами» максимальної кількості людей. Відтак цікаві дизайнерські рішення, які сьогодні поширені у Європі, в Україні тільки набувають популярності. Серед них і панорамні вікна, які поступово «перебираються» навіть у багатоповерхівки», - розповідають у БК «АvilaDeLuxe».

До прикладу, ця технологія буде використана будівельною компанією у зведенні нового багатоквартирного будинку класу «Люкс» на вул. Лінтура в Ужгороді. У будинку представлені планування одно-, дво- та трикімнатних квартир площею від 27 до 87 кв.м., тож такі вікна допоможуть облаштувати зручну оселю навіть на невеликій площі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зона відпочинку на даху: цікава новинка з’явиться в Ужгороді (ФОТО)

Окрім того, за словами забудовників панорамні вікна нададуть будинку особливості, а його мешканцям – ряд важливих переваг:
- Фантастичний вид з вікна, який важко порівняти зі шпалерами, чи навіть картинами;
- Більше світла в оселі, що позитивно впливає не тільки на збільшення простору та економію електроенергії, але й на організм людини, який так потребує світла, особливо в осінньо-зимовий період;
- Можливість втілення будь-яких дизайнерських рішень – навіть темний інтер’єр не буде виглядати похмуро та сумно.

Від підлоги до стелі: панорамні вікна – модна тенденція сучасного житла


Слід врахувати, що для панорамних конструкцій використовують особливе скло, товщиною не менше 6 мм, тож не варто боятися, що діти можуть випадково розбити скляну панель, так як це ударостійкий матеріал, нерідко багатошаровий. А від грабіжників можна убезпечитися за допомогою рольставней і сигналізації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці поспішають вкладати гроші в нерухомість: основні тенденції цієї осені

До слова, використання панорамних вікон вже давно вийшло за межі приватних будинків, котеджів чи хмарочосів. Сьогодні, ця технологія має своє відображення у найрізноманітніших сферах будівництва: облаштування терас, внутрішніх басейнів, дахів оранжерей, зимових садів, скління будинків, дач та повного чи часткового скління лоджій та балконів.

Від підлоги до стелі: панорамні вікна – модна тенденція сучасного житла
Від підлоги до стелі: панорамні вікна – модна тенденція сучасного житла



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: