Вхiд на сайт
Авторизацiя

Журналісти дізналися, хто з чиновників зухвало краде землі лижного курорт Драгобрат (ВІДЕО)

Журналісти дізналися, хто з чиновників зухвало краде землі лижного курорт Драгобрат (ВІДЕО)На Закарпатті чиновники примудрилися пороздавати ділянки під городи та пасовища на самісіньких вершинах та прямо посеред лижних трас курорту Драгобрат.

Кількість будівель та туристів щороку зростає, а от з централізованим водопостачанням, каналізацією та навіть пристойною дорогою на Драгобраті – проблеми. Немає куди звозити й сміття, від чого воно опиняється просто у гірських струмках. А з них і живиться весь курорт.

Та вочевидь місцевих чиновників це не турбує. Поки вони біля "годівлі", курортну землю роздають швидко і хаотично. Звісно, не без власної вигоди. Так само й кожен новий власник прагне якнайбільше витиснути з тої землі.

Читайте також: Найвищий український лижний курорт Драгобрат можуть перетворити на ... пасовище

Агенти ЦРУ детально вивчили кадастрову карту, побували на самому Драгобраті і побачили все на власні очі, а

Хто ж став щасливим власником фермерських угідь посеред гірськолижних трас та які на них мають плани – дивіться у розслідуванні ЦРУ.

ПОВНЕ ВІДЕО ДИВІТЬСЯ ТУТ

Земельна лихоманка на Драгобраті. Хто знищує найвищий гірськолижний курорт України? ЦРУ. Четвер. 21:30

Опубликовано ЦРУ 25 октября 2016 г.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: