Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Мінфіні назвали умови для підвищення зарплат

Підвищення мінімальної заробітної плати в рамках державного бюджету України на 2017 року вдвічі – до 3,2 тис. грн – вимагає додаткових надходжень до скарбниці на рівні 28 млрд грн, заявив заступник міністра фінансів Євген Капінус.

У Мінфіні назвали умови для підвищення зарплат


“В цілому, ми розраховуємо, що знадобиться 28 млрд грн додаткових надходжень”, – сказав Капінус, відповідаючи на питання, який додатковий обсяг коштів знадобиться держбюджету в зв’язку з підвищенням мінімальної заробітної плати.

Водночас, він зазначив, що в результаті підвищення мінімальної зарплати держбюджет отримає додаткові надходження по єдиному соціальному внеску та податку на доходи фізичних осіб.

“З заробітної плати будуть сплачуватися податки, які також будуть йти в державний бюджет і які, ми сподіваємося, дадуть нам можливість покрити витрати, необхідні для підвищення заробітних плат. Для виплат вчителям, медикам”, – додав Капінус.

За його словами, невеликий дефіцит по держбюджету, який сформується в результаті, буде покритий за рахунок перерозподілу в рамках коригування держбюджету на 2017 рік.

При цьому заступник міністра підкреслив, що уряд не буде використовувати для покриття соціальних статей зовнішні позики.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: