Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті утворилися кілометрові черги з фур, що повертаються з Росії в Туреччину (ФОТО)

На контрольно-пропускному пункті «Дяково» (Виноградівський район Закарпатської області), що розташований на українсько-румунському кордоні, виникли трикілометрові черги з кількох сотень фур, які повертаються з Росії в Туреччину.

На Закарпатті утворилися кілометрові черги з фур, що повертаються з Росії в Туреччину (ФОТО)


Про це повідомив голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль на офіційному сайті.

– «Дяково» – єдиний КПП на українсько-румунському кордоні в межах Закарпаття, який пропускає вантажні автомобілі, – зазначає Геннадій Москаль, котрий особисто побував на місці. – Після потепління російсько-турецьких відносин (зіпсованих внаслідок того, що турецький винищувач збив російський військовий літак) потік вантажних фур із Туреччини в Росію й назад збільшився в десять разів. Чимало вантажівок повертаються з Росії через Україну, Румунію й Болгарію.

Українські прикордонники та митники готові оперативно оформляти автомобілі, затримка виникає через роботу румунських митників, які спроможні пропустити за добу максимум сотню фур. Водіям доводиться простоювати перед КПП дві доби, черга з автомобілів розтягнулася на три кілометри й досягла сусіднього з КПП «Дяково» с.Борат Виноградівського району.

Через десятки фур, які стоять на центральній вулиці, селянам іноді непросто заїхати у власні двори. Місцева влада слідкує, щоб вантажівки не створювали затори на перехрестях та інших транспортних розв’язках, ситуація знаходиться під контролем.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: