Вхiд на сайт
Авторизацiя

У ДФС вже заговорили про збільшення "мінімалки" до 5 тисяч гривень

Голова Державної фіскальної служби Роман Насіров заявив, що збільшення мінімальної заробітної плати сприятиме детінізації економіки.

У ДФС вже заговорили про збільшення "мінімалки" до 5 тисяч гривень


Про це повідомляє прес-служба ДФС.

“Уряд планує збільшення мінімальної заробітної плати – до 3,2 тисяч гривень. Це лише перший крок, наступного року заробітна плата має бути збільшена до 5 тисяч гривень, а потім і до 7,5 тисяч гривень”, – йдеться у повідомленні.

“Збільшення мінімальної заробітної плати – ще один важливий крок на шляху до виведення економіки з тіні, повного знищення такого явища як “зарплата у конвертах”. А це, в свою чергу, збільшення надходжень до бюджету”, – наголосив Насіров.

Раніше прем’єр-міністр Володимир Гройсман пообіцяв мінімальну заробітну плату в 2017 році в сумі 3200 гривень.

Віце-прем’єр-міністр Павло Розенко зазначив, що зростання мінімальної заробітної плати до 3,2 тисяч гривень не вплине на розмір субсидії, призначеної у опалювальному сезоні 2016-2017 років.

Президент Петро Порошенко заявляв, що підвищення зарплат українців у зв’язку зі зниженням єдиного соціального внеску з початку року до 22% має становити мінімум 20-30%.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: