Вхiд на сайт
Авторизацiя

Раніше судимий ужгородець попався поліції на крадіжці з супермаркету

Раніше судимий ужгородець попався поліції на крадіжці з супермаркету
33-річний житель м.Ужгорода проніс повз касу в місцевому супермаркеті 4 картриджі до бритв вартістю півтори тисячі гривень. За даним фактом розпочато слідство.

Про це інформіє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

У поліцію м.Ужгорода звернувся охоронець одного з супермаркетів міста, який повідомив про крадіжку товару з магазину. Камери відеоспостереження зафіксували чоловіка, котрий заховав у кишеню й проніс повз касу 4 картриджі для бритви «Gillette». Вартість украденого склала понад півтори тисячі гривень.

Переглянувши відеозапис, розшуковики кримінальної поліції міста впізнали свого давнього «клієнта». Цей 33-річний ужгородець вже має судимість за скоєння крадіжок. І от тепер знову попався.

За даним фактом розпочато слідство. Отримано доказові свідчення. В ході досудового розслідування перевірятиметься причетність затриманого до скоєння інших злочинів.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: