Вхiд на сайт
Авторизацiя

Президент заявив, що рішення про збільшення мінімальної зарплати до 3200 гривень ухвалено

Президент заявив, що рішення про збільшення мінімальної зарплати до 3200 гривень ухвалено
Президент України Петро Порошенко заявив, що сьогодні, 26 жовтня, після ретельного обговорення із прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом ухвалене політичне рішення про збільшення мінімальної заробітної плати до 3200 гривень на місяць.

Згідно з повідомленням на сайті президента України, це рішення є спільною позицією глави держави, уряду та фракцій коаліції.

"Разом з побудовою Збройних Сил України першим пріоритетом влади, як тільки з’явилася ця можливість, стає боротьба з бідністю. І агресія Російської Федерації проти нашої держави не є виправданням у зволіканні з реформами, які ми робимо в умовах війни", - заявив Порошенко.

Президент також зазначив, що попросив уряд та парламент вжити заходів, щоб підвищення мінімальної зарплати не підвищило жодного податку.

"..насамперед це стосується малого та середнього бізнесу", - зазначив Порошенко.

Він додав, що підвищення мінімальної зарплати стосується більше як 4-х мільйонів працюючих українців, рівень оплати яких сьогодні складає 1450 гривень.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: